Ga naar de inhoud
Kijkers onder de indruk

Miljoenenjacht-speler sleept enorm bedrag binnen: 'Bizar!'

Beeld © SBS/Screenshot Miljoenenjacht 17-9

Kijkers van 'Miljoenenjacht' weten zondagavond niet wat ze zien. Kandidaat Ivo (42) hoopt een leuk bedrag te winnen waarmee hij de voorgevel van zijn huis kan afmaken, maar overtreft zijn eigen verwachtingen. Met zijn klapper verbaast hij zichzelf en de kijkers.

"Ik heb echt in jaren niet zo’n bedrag gezien, ongelofelijk"

Ivo is al meer dan twee jaar bezig met het bouwen van zijn droomhuis en kan extra geld gebruiken om het helemaal naar zijn zin te maken. Zo moet er nog een gevel komen, een garage en een mooie tuin. Al snel blijkt hij op de goede weg te zitten, want hij speelt de ene na de andere goede koffer weg. Uiteindelijk krijgt hij een bod van 529.000 euro van de bank. 

Miljoenenjacht-kijkers
Lees ook:
Miljoenenjacht-kijkers laten traantje om emotionele thuiswinnaar: 'Het is hem zo gegund'

De grote vraag is: accepteert hij het mooie bedrag of waagt hij nog een gok? De bedrijfsanalist kiest voor het laatste en maakt nog een koffer open. Hij kiest nummer 21, waar maar liefst 750.000 euro in zit.

Opnieuw krijgt hij een flink groot bedrag van de bank aangeboden, namelijk 679.000 euro. De vrouw van Ivo kan het op dat moment niet meer aanzien: zij wil dat hij voor het aanbod gaat. "Dit is een heel huis, dit is niet alleen een voorgevel", benadrukt ze. 

Linda
Lees ook:
Linda de Mol verbaasd door kandidaat Miljoenenjacht: 'Wat doe je nou?!'

Ivo luistert naar zijn vrouw en accepteert het bedrag van de bank: hierdoor is hij in één klap 679.000 euro rijker. De vrouw van Ivo kan haar ogen niet geloven. "Ik schiet gewoon vol", stamelt ze als Ivo haar in de armen vliegt. Ook Linda de Mol is onder de indruk: "Het is echt waar! Jullie hebben 679.000 euro."

De kijkers thuis zijn diep onder de indruk van het spelgedrag van Ivo en de prijs waarmee hij naar huis gaat. 'Ik heb echt in jaren niet zo’n bedrag gezien, ongelofelijk', schrijft iemand op X. 'Knap gespeeld', complimenteert radio-dj Domien Verschuuren. 

Verbazing
Lees ook:
Verbazing in Miljoenenjacht na zeldzame prestatie: 'Ik geloof mijn ogen niet'