Ga naar de inhoud
Gezocht

Huiszoeking in klopjacht op schutter Zwijndrecht, ex nog zwaargewond

Beeld © Politie

In de klopjacht op de 49-jarige verdachte van een dodelijke schietpartij in Zwijndrecht heeft de politie gisteravond in Rotterdam een woning doorzocht. Dat meldde een politiewoordvoerder vanavond in het tv-programma Opsporing Verzocht. Voor zover bekend werd in de woning aan de Pegasusstraat niets aangetroffen.

Bij de schietpartij in Zwijndrecht kwam zaterdag 21 januari de 66-jarige Michel om het leven. Haar 38-jarige dochter Anneke ligt nog altijd zwaargewond in het ziekenhuis. De vermoedelijke schutter, haar ex Minh Nghia V., is nog altijd voortvluchtig.

Zijn derde vluchtauto werd een week geleden gevonden in Hoek van Holland, in de buurt van het huis van een kennis van hem. Twee andere vluchtauto's werden eerder gevonden in Zwijndrecht en Rotterdam. 

Familie
Lees ook:
Familie van slachtoffers Zwijndrecht: 'Anneke vecht in ziekenhuis'

Volgens de politie wordt 'massaal meegedacht' in de zaak. Het Openbaar Ministerie heeft 30.000 euro uitgeloofd voor de tip die leidt tot de aanhouding van V., alias Lucky. Ook mensen uit zijn directe omgeving kunnen aanspraak maken op het tipgeld, zonder dat V. en zijn advocaat ooit te weten komen van wie de gouden tip afkomstig is, aldus de politie.