Ga naar de inhoud
Mogelijk onder invloed

Drie gewonden bij ongeluk op A16, spinnende auto raakt pijlwagen

Beeld © SQ Vision

Bij een ongeluk op de A16 bij Moerdijk zijn vanochtend drie mensen gewond geraakt. Twee auto's botsten, waarna één begon te spinnen en een pijlwagen raakte. De politie denkt dat er alcohol in het spel was.

Het ongeval vond rond 05.20 uur plaats op de A16 richting Antwerpen, net voorbij de Moerdijkbrug. Bij het ongeval raakten geen wegwerkers gewond, zegt de politie.

Een 26-jarige automobiliste uit Ter Aar klapte achterop de wagen van een 42-jarige man uit Rotterdam. Bij de vrouw uit Ter Aar zat ook nog een 18-jarige vrouw uit Utrecht in de auto.

In de vangrail

De auto van de vrouw uit Ter Aar raakte al rondtollend de pijlwagen, die daar stond vanwege de afsluiting van de A17. De politie vermoedt dat de vrouw uit Ter Aar onder invloed was van alcohol.

Beide auto's belandden uiteindelijk in de vangrail. De drie inzittenden van de voertuigen zijn naar een ziekenhuis gebracht. Hoe het met ze gaat, kon de politiewoordvoerder niet zeggen.

RTL Nieuws aanmelden nieuwsbrief

Dagelijkse update

Wil jij iedere middag een selectie van het belangrijkste nieuws en de opvallendste verhalen in je mail? Meld je dan nu aan voor de dagelijkse update