Ga naar de inhoud
Dagenlang vermist

Familie overleden Silvana start inzameling voor dochters

Silvana Heber Beeld © Politie

De familie van de dood gevonden Silvana Heber is een inzamelingsactie begonnen voor haar twee dochters. De schoonzus van Silvana zamelt namens haar familie geld in, maakte ze vrijdag bekend.

Het doel is een bedrag van 10.000 euro op te halen. Vrijdag rond het middaguur was zo'n 2000 euro binnen. Met het geld kunnen de dochters 'een klein beetje ondersteuning krijgen die ze zelf mogen kiezen'.

"Zoals een gedenkhoekje of een ander bijzonder aandenken voor hun moeder. En het geld dat overblijft is voor later, voor hun studie of andere essentiële zaken."

Ex vast voor moord

De politie vond het lichaam van Silvana dinsdagavond in een bosje bij Half Mijl, niet ver van Veldhoven. Kort na haar verdwijning zei de politie al 'een misdrijf niet uit te sluiten'.

Op de dag dat Silvana als vermist werd opgegeven werd ook haar ex, Marlon B., aangehouden. Hij wordt verdacht van moord. 

Familie
Lees ook:
Familie dood gevonden Silvana: 'Zwaar getroffen en diepbedroefd'

Komende woensdag wordt de man voorgeleid aan de raadkamer van de rechtbank in Den Bosch, die over het verlengen van zijn voorarrest beslist.

De gemeente Bladel heeft een condoleanceregister geopend, dat mensen kunnen tekenen. Het register ligt in Gemeenschapshuis D'n Anloôp in Hoogeloon. Een week lang kunnen mensen er hun blijk van medeleven geven.

Bekijk ook:

04:27