Ga naar de inhoud
Spoorloos

Zoektocht naar vermiste Silvana uit Hoogeloon, partner aangehouden

Beeld © SQ Vision / politiefoto

De politie vreest voor het leven van de 36-jarige Silvana Heber uit het Brabantse Hoogeloon. Ze wordt sinds zaterdagochtend vermist. Haar partner, een 41-jarige man, is door de politie aangehouden op verdenking van betrokkenheid.

De politie zoekt vandaag in de bossen rond Hoogeloon en is een uitgebreid uitgebreid buurtonderzoek gestart. Mensen met camerabeelden uit de omgeving waarop mogelijk iets te zien is, worden opgeroepen zich te melden.

Familieleden van Heber sloegen alarm toen ze niet kwam opdagen bij een afspraak. "Voor haar welzijn wordt gevreesd. We sluiten niet uit dat ze slachtoffer is van een misdrijf", meldde de politie gisteren.

'Ik ga uit van het ergste'

Haar broer zegt tegen Omroep Brabant te vrezen voor het leven van zijn zus. "Ze is zonder haar kinderen vertrokken. Zij staan op nummer één voor haar. Ik ga uit van het ergste." Ook buurtbewoners spraken hun ongerustheid uit tegen de regionale omroep. Zo zou de politie vanwege huiselijk geweld wel vaker op de stoep hebben gestaan bij Heber en haar partner.

De partner van Heber werd zaterdag aangehouden voor nader onderzoek. Hij is verhoord, maar dat heeft geen informatie opgeleverd over de verblijfplaats van de vrouw, meldt de politie. De man zit vast in volledige beperkingen, wat betekent dat hij alleen met zijn advocaat contact mag hebben.