Ga naar de inhoud
Intens verdrietig

Gevonden lichamen zijn van Hebe en Sanne: 'Verschrikkelijke afloop van groot drama'

Hebe. Beeld © Eigen foto

Een verschrikkelijke afloop van een groot drama. Zo noemen de nabestaanden van Hebe en Sanne de uitkomst van de zoektocht naar hun geliefden. Ze willen iedereen bedanken die heeft meegeleefd en heeft bijgedragen aan het vinden van Hebe en Sanne. "Voor ons is dat in deze moeilijke tijd een enorme steun."

"Ons verdriet is intens en heel erg groot", schrijven de nabestaanden in een verklaring. Ze laten weten sinds maandagavond 'tussen hoop en wanhoop' te hebben geleefd.

Mensen die een steunbetuiging willen achterlaten worden gevraagd om dat te doen bij het Hebehuis in Vught. Het huis is gevestigd in het gebouw De Groene Beuk in Vught.

Noodlottig ongeluk

De lichamen van Hebe en Sanne werden gisteravond gevonden bij knooppunt Empel (A59/A2) bij Den Bosch. Ze waren sinds maandagavond vermist. Sanne (26) had de gehandicapte Hebe opgehaald bij een dagcentrum in Raamsdonksveer en zou vanaf daar naar Vught rijden, waar het meisje woont. Daar kwamen zij nooit aan.

De politie gaat uit van een noodlottig ongeluk. "Gladheid, mist, dat zijn zaken waar we rekening mee houden", zegt de politie. Er zijn geen aanwijzingen voor een misdrijf.

Politie
Lees ook:
Politie zocht dag eerder al op vindplaats Hebe en Sanne

Burgemeester Roderick van de Mortel van Vught laat weten geraakt te zijn door de betrokkenheid van zijn inwoners. "Uw medeleven is hartverwarmend", staat in een verklaring. "Onze gedachten gaan nu uit naar de families van Hebe en Sanne. Ik wens hen in de moeilijke tijd die voor hen ligt, heel veel sterkte, steun en troost bij elkaar."

Verslaggever Robin van Hijfte over het ongeluk:

Kia met lichamen gevonden, vrijwel zeker van vermiste Hebe en Sanne

01:12
De zoektocht naar de vermiste Sanne en Hebe is tot een einde gekomen.