Ga naar de inhoud
'Dit is pijn'

Jongen (14) wordt na livestream met Bilal Wahib veel gepest: 'Ik ben een andere Leonardo'

Bilal Wahib Beeld © ANP

Leonardo (14), de jongen die in een livestream waarin ook acteur Bilal Wahib (23) zit en zijn broek op Bilals verzoek naar beneden trekt voor zogenaamd 17.000 euro, doet voor het eerst uitgebreid zijn verhaal bij de NOS. Hij is als persoon veranderd, vertelt de jongen.

"Ik ben veel vrienden kwijtgeraakt"

"Ik word veel gepest. Ik ben niet als vroeger. Ik was vroeger een andere Leonardo", vertelt hij aan NOS Stories. "We maken allemaal fouten in ons leven, maar dit is pijn, pijn." Leonardo mag niks zeggen over Bilal - en vice versa - dat is contractueel vastgelegd. Hiervoor is een schikking getroffen. Waar die schikking uit bestaat, mag Leonardo niet zeggen.

Zaak
Lees ook:
Zaak tegen Bilal Wahib geseponeerd: 'Volstrekt misplaatste actie'

Hij mag wel praten over hoe het nu met hem gaat. Hij wordt nog steeds veel gepest. Zowel online als op straat. "Ik ga niet meer zo vaak naar buiten als vroeger. (...) Ik ben veel vrienden kwijtgeraakt." Ook vrienden van vroeger pesten hem. 

Met het interview wil hij laten zien hoe slecht het met hem gaat. Hij hoopt dat het pesten stopt. De video waarin het geslachtsdeel van Leonardo te zien is, wordt nog steeds gedeeld op social media. Het heeft hem heel erg veranderd. "Ik zou willen dat ik net zoals vroeger was. Vroeger was ik een blije jongen", besluit Leonardo. 

Bilal
Lees ook:
Bilal Wahib: 'Blij dat het nu eindelijk voorbij is'

Bilal is ingelicht over het interview van NOS. "Goed dat Leonardo dit bespreekbaar maakt. Ik wens hem het allerbeste", laat hij via zijn management weten.