Ga naar de inhoud
Inmiddels uitverkocht

Kaartverkoop Harry Styles door het dak: 100.000 wachtenden voor je

Harry Styles. Beeld © Getty Images

Wie een kaartje voor het concert van Harry Styles probeerde te bemachtigen vanmorgen, moest geduld hebben. Er stonden even na 10.00 uur meer dan 100.000 wachtenden in de rij. De meeste kaarten waren binnen een half uur al weg. Inmiddels is het concert uitverkocht.

Tijdens de voorverkoop ('presale') gistermiddag liep de wachtrij op tot een kleine 80.000 wachtenden. Vanaf 10.00 uur ging de reguliere kaartverkoop van de zanger van start.

De zanger staat volgend jaar twee dagen in de Johan Cruijff Arena met zijn Love on Tour 2023.

'Gaat heel snel'

"We verwachten dat de kaartverkoop heel snel gaat", liet een woordvoerder van concertorganisator Mojo weten vlak voordat de kaartverkoop van start ging. "Maar een concert is nooit binnen vijf minuten uitverkocht. Vaak zijn mensen met meerdere apparaten ingelogd. Zodra iemand in de vriendengroep kaartjes heeft bemachtigd, logt de rest uit en komen er weer tickets vrij."

Hoeveel kaartjes beschikbaar zijn en hoeveel er al in de voorverkoop zijn verkocht, kon de woordvoerder niet zeggen. "Daar doen we nooit uitspraken over. Het hangt ook van de productie af hoeveel zit en staplaatsen er per show zijn, dat hangt onder meer af van de zichtlijnen op het podium."

Bekijk ook: Twee nachten wachten op Harry Styles

00:40
In 2017 lagen sommige fans twee dagen voor de deur van AFAS Live om een plekje dicht bij Harry te bemachtigen.

Tickets tot 170 euro

Vele fans die door de wachtrij waren en zich gelukkig waanden, kregen daarna alsnog een domper. De melding 'Op dit moment zijn er geen tickets in deze prijssoort beschikbaar' verscheen regelmatig op het scherm bij de zoektocht naar een ticket.

Voor een kaartje voor de show van Harry moet je in de buidel tasten. Het goedkoopste plekje achteraan in de Arena begint vanaf 96,42 euro. Wie vooraan wil staan, moet daar 168,10 euro voor betalen. Daar bovenop komen de servicekosten van Ticketmaster: 15 euro.

Fans die het gelukt is wel een ticket te scoren, zijn dolblij:

Veel
Lees ook:
Veel animo voor kaartjes Coldplay: nog 400.000 wachtenden voor u