Ga naar de inhoud
Juli 2023

Veel animo voor kaartjes Coldplay: nog 400.000 wachtenden voor u

Coldplay in het Wembley stadion in Londen. Beeld © REX by Shutterstock

Er zijn veel mensen die volgend jaar naar het concert van Coldplay in de Johan Cruijff Arena willen, héél veel. Wie vanochtend online een felbegeerd kaartje probeert te bemachtigen komt in een enorme wachtrij van soms wel 400.000 mensen terecht.

Coldplay staat volgend jaar op 15, 16 en 18 juli in de Johan Cruijff Arena met hun wereldtournee. Vanochtend om 10.00 uur begon de kaartverkoop. 

In werkelijkheid gaat het waarschijnlijk niet echt om meer dan 400.000 mensen die een kaartje willen kopen. Veel fans van de band doen er alles aan om een entreeticket in handen te krijgen, en proberen het daarom via verschillende apparaten.

Geruchten

Concertorganisator MOJO deelde vorige week een filmpje waarmee het gerucht dat Coldplay naar Nederland komt werd bevestigd. Er werd al gehint dat de band naar Amsterdam zou komen in het kader van hun wereldtournee.

In de videoclip van het nummer Humankind, dat vorige week verscheen, was namelijk kort een beeld van een taxi te zien met daarop de tekst 'Amsterdam'. Rechtsboven in beeld stond op dat moment in geheimtaal Johan Cruijff ArenA geschreven, waarmee al gehint werd op een optreden van Coldplay in Nederland.

Coldplay
Lees ook:
Coldplay kondigt extra show in Amsterdam aan