Ga naar de inhoud
Deuren waren al open

ArenA staat vol met Rolling Stones-fans, maar het gaat niet door: Mick Jagger heeft corona

Beeld © ANP

Het concert van The Rolling Stones vanavond is afgelast, want zanger Mick Jagger is positief getest op corona. De Amsterdam ArenA stond al vol met duizenden fans, toen het bericht via luidsprekers naar buiten werd gebracht.

En dat terwijl de deuren om 17.00 uur open gingen, en de ArenA al grotendeels vol staat. Het voorprogramma zou om 19.30 uur beginnen en de Rolling Stones zouden om 20.45 uur opkomen. 

Hij was al in de ArenA

De kaartjes voor het concert waren afgelopen maart binnen vijf minuten verkocht en ze waren prijzig. Degenen die met hun neus op Mick Jagger wilden staan vanavond, betaalden 350 euro voor een kaartje. Het goedkoopste ticket kostte 84 euro, maar diegenen zouden een minder goede plek hebben. 

Peperdure
Lees ook:
Peperdure kaartjes The Rolling Stones binnen 5 minuten uitverkocht

Volgens de concertorganisator komen de Rolling Stones op een ander moment optreden. De kaartjes blijven daarvoor geldig.Een woordvoerder van MOJO laat weten dat Jagger al in de ArenA was. "Hij voelde zich niet lekker en na een test bleek hij positief te zijn. Hij heeft de ArenA ziek verlaten."

Op Instagram laat Mick Jagger weten dat het hem spijt dat ze de show zo kort van tevoren moesten afgelasten. "We streven er naar om het concert zo snel mogelijk opnieuw te plannen en terug te komen."

60 jaar Rolling Stones

Het concert van maandagavond maakt deel uit van het Europese SIXTY tournee, naar aanleiding van het 60-jarig bestaan van The Rolling Stones. Het zou de eerst keer in vijf jaar worden dat de Britse band weer in Nederland zou optreden.

Op sociale media laten teleurgestelde fans zien dat de ArenA al volstond: