Ga naar de inhoud
Rijkerwoerdse Plassen

Lichaam van gezochte Arnhemmer (41) gevonden in Rijkerwoerdse Plassen

De politie deed onderzoek na de dood van de vrouw. Beeld © ANP

De politie heeft vanmorgen een overleden persoon aangetroffen in de Rijkerwoerdse Plassen, tussen Arnhem en Elst. Het blijkt te gaan om de 41-jarige man die werd gezocht voor de dood van een vrouw. Zij werd op 26 mei op straat gevonden.

De politie vond het lichaam na een melding van een voorbijganger. 

Betrokken bij misdrijf

De man werd ruim twee weken gezocht. Hij werd verdacht van betrokkenheid bij het overlijden van een 33-jarige vrouw uit Arnhem. Zij werd op 26 mei dood gevonden in de Cuijkstraat in Arnhem. De politie meldde eerder dat ze door een misdrijf om het leven was gekomen. 

Eerder werd al een foto en de naam van de man verspreid, met de waarschuwing dat hij een gevaar voor zichzelf en zijn omgeving kon zijn.

Arnhemse
Lees ook:
Arnhemse politie zoekt man (41) nadat vrouw dood op straat werd gevonden

De politie had de afgelopen weken al gezocht naar de vermiste man op en rond de Rijkerwoerdse Plassen, maar tot vanmorgen zonder resultaat. De politie meldt dat uit onderzoek inmiddels is gebleken dat de man niet door een misdrijf om het leven is gekomen.

Het onderzoek naar het overlijden van de 33-jarige vrouw gaat door. 

RTL Nieuws aanmelden nieuwsbrief

Dagelijkse update

Wil jij iedere middag een selectie van het belangrijkste nieuws en de opvallendste verhalen in je mail? Meld je dan nu aan voor de dagelijkse update.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore