Ga naar de inhoud
Man uit Maassluis

Tweede verdachte aangehouden voor dodelijke schietpartij Rotterdam

De schietpartij vond rond 23.30 uur plaats aan de Nassauhaven in de wijk Feijenoord. Beeld © ANP

De politie heeft een 20-jarige man uit Maassluis aangehouden voor een dodelijke schietpartij in Rotterdam een week geleden. Daarbij werd aan de Nassauhaven in de deelgemeente Feijenoord een 34-jarige man doodgeschoten.

De man is gisteravond aangehouden. In de nacht van vrijdag op zaterdag werd ook al een 21-jarige man aangehouden voor de schietpartij. Hij komt uit Rotterdam.

Buurtbewoners hoorden schoten

Meerdere buurtbewoners hoorden vorige week zondag hoe het slachtoffer, dat om de hoek woonde, werd doodgeschoten. Zij belden de politie, maar die kon niets meer voor de man doen. Hij overleed ter plaatse. Wat de relatie is tussen de man en de verdachten, is niet bekend. 

Man
Lees ook:
Man (21) aangehouden voor dodelijk schietincident Rotterdam

Volgens de regionale zender Rijnmond is er door één man geschoten. Die stapte daarna in een langsrijdende auto. Kort daarna werd iets verderop een brandende auto gevonden. De politie houdt er rekening mee dat dat de vluchtauto is.

RTL Nieuws aanmelden nieuwsbrief

Dagelijkse update

Wil jij iedere middag een selectie van het belangrijkste nieuws en de opvallendste verhalen in je mail? Meld je dan nu aan voor de dagelijkse update