Omgekomen

Politie hoort verdachte over mogelijke mishandeling voetballer Lukoki

17 mei 2022 14:06 Aangepast: 17 mei 2022 16:17
Beeld © Henry Dijkman Fotografie

De politie heeft een verdachte gehoord over de mogelijke mishandeling van de profvoetballer Jody Lukoki. Volgens De Telegraaf gaat het om MMA-fighter Victor 'Tigri' K. uit Almere.

Tegen het Algemeen Dagblad zegt advocaat Jan-Hein Kuijpers dat K. toegeeft 'klappen met de vlakke hand te hebben uitgedeeld aan Lukoki en zijn familie'. Volgens Kuijpers wordt zijn cliënt verdacht van 'eenvoudige mishandeling'. "De politie heeft hem daarover tekst en uitleg gevraagd."

Lukoki overleed vorige week, een sectie moet uitwijzen of dat het gevolg is van een mogelijke mishandeling een week eerder. Kuijpers zegt dat daar geen aanwijzingen voor zijn.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Politie onderzoekt dood Lukoki, mogelijk slachtoffer van mishandeling

De man mocht gisteren na het verhoor weer gaan, maar blijft een verdachte in de zaak, aldus de politie Midden-Nederland.

K. zou aanwezig zijn geweest in de woning in Almere waar de mogelijke mishandeling plaatsvond, meldt De Telegraaf. De politiewoordvoerster kan dit niet bevestigen en zegt dat er deze week nog meer getuigen en mogelijke verdachten worden gehoord.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Voetballer Lukoki op 29-jarige leeftijd overleden

RTL Nieuws

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore