Ga naar de inhoud
Na oproep politie

Bestuurder die jongetje (6) meenam in bus meldt zich

De politie deelde deze foto's van de bus. Beeld © Politie

De bestuurder van een witte bestelbus, die door de politie gezocht werd, heeft zich gemeld. De politie zocht hem in verband met de mogelijke ontvoering van een 6-jarige jongen.

Gisteren deed de politie een oproep om de bestuurder te vinden. Hij zou deze week een 6-jarige jongen in het Brabantse Someren hebben meegenomen.

Politie
Lees ook:
Politie zoekt bestuurder bestelbus die jongen (6) meenam in Someren

Na enkele minuten te hebben rondgereden, liet hij de jongen weer uitstappen. Vandaag laat de politie weten dat de bestuurder zich heeft gemeld.

Wat er precies is gebeurd 'moet nog blijken', zegt een woordvoerder van de politie. "We zijn in gesprek met hem. Hij is niet aangehouden en heeft zichzelf gemeld. We doen nog aanvullend onderzoek."

Het jongetje fietste op de Kruisbaan in Someren toen de man in de witte bestelbus hem aansprak. Hij vroeg hem te helpen met het uitladen van spullen. Het jongetje verdween met fiets en al in de bus.

RTL Nieuws aanmelden nieuwsbrief

Dagelijkse update

Wil jij iedere middag een selectie van het belangrijkste nieuws en de opvallendste verhalen in je mail? Meld je dan nu aan voor de dagelijkse update.