Lot een jaar geldig

Loterijwinnaar ook na flyeractie Bleiswijk nog niet gevonden

30 april 2022 21:38
De Staatsloterij zoekt winnaar van 12,8 miljoen euro. Beeld © ANP

De winnaar van 12,8 miljoen euro is, ondanks een flyeractie door de Staatsloterij in Bleiswijk vandaag, nog steeds niet gevonden. De kansspelorganisatie hoopte met de actie de koper van het winnende lot te achterhalen. De trekking was op 10 maart. Het winnende lot heeft nummer FV 74622 en werd verkocht bij Primera Sandra in het winkelgebied in Bleiswijk.

De loterijorganisatie verspreidde niet alleen flyers, maar stuurde ook een reclamevliegtuigje de lucht in, met een banner met een oproep aan de winnaar zich te melden. Dat vloog vandaag over het Zuid-Hollandse dorp en het omliggende gebied. Maar ook dat heeft niets opgeleverd, liet een woordvoerder weten.

Gisteren deed de Staatsloterij al via de media een oproep aan Bleiswijkers om nog eens goed in hun laatjes te zoeken naar het lot. Vaak worden loten gekocht bij een winkel in de eigen buurt.

Het vliegtuigje met de banner boven Bleiswijk. Het vliegtuigje met de banner boven Bleiswijk.

Het is geen optie om de camerabeelden van die dag te bekijken. Daarvoor komen er te veel klanten door de winkel, bovendien zou het in strijd zijn met de garantie van anonimiteit die de Staatsloterij biedt.

Lot een jaar geldig

De winnaar moet zich met het staatslot melden in het hoofdkantoor van de Nederlandse Loterij. Wil die zijn prijs ook echt incasseren, dan zal dat binnen een jaar moeten zijn. Daarna wordt de prijs namelijk niet meer uitgekeerd.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Staatsloterij hard op zoek naar winnaar van 12,8 miljoen euro

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore