Doe mee met ons onderzoek

Hoge inflatie: heb jij nu (grote) moeite met rondkomen?

29 april 2022 07:00 Aangepast: 13 mei 2022 11:44
Foto ter illustratie. Beeld © ANP Foto

** Let op, de enquete is inmiddels gesloten. Je kan niet hem niet meer invullen** Berichten over alles wat duurder wordt, buitelen over elkaar heen. De boodschappen, energierekening, benzineprijzen, woonlasten, de prijzen daarvan stijgen snel. RTL Nieuws wil graag weten wat de stijgende prijzen voor jou betekenen.

Wil jij RTL Nieuws helpen bij een onderzoek? Vul dan hier de vragenlijst in. 

Wij willen weten wat de stijgende prijzen voor jou betekenen in je dagelijks leven. Kan je nog wel alle boodschappen betalen deze week? Hoeveel wordt de energierekening deze maand (en waar haal ik dat vandaan)?

Hoe ziet het onderzoek eruit? 

De link naar ons onderzoek vind je hier. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 8 minuten. Al je gegevens worden vertrouwelijk en zorgvuldig behandeld. Bij de laatste vragen kan je ook aangeven of een redacteur van RTL Nieuws je mag bellen voor meer informatie of een interview.

Wat gebeurt er met je antwoorden?

De economieredactie verzamelt de gegevens uit de vragenlijst om te kijken tegen welke problemen mensen aanlopen. Is het boodschappen doen juist extra moeilijk of maak jij je meer zorgen om de benzineprijzen? Met die informatie van alle deelnemers kunnen wij aan de slag om reportages te maken.

Contact met RTL Nieuws

Om meer inzicht te krijgen in jouw situatie, komen we graag met je in contact. Of dat mag en hoe we dat kunnen doen, kun je invullen in de vragenlijst. Natuurlijk worden al je gegevens vertrouwelijk behandeld. Jouw informatie komt nooit zonder toestemming in een artikel of tv-item.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Inflatie ook in april nog steeds torenhoog: 11,2 procent

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore