Ga naar de inhoud
Vriendin uit auto gesleurd

Rapper Lil Kleine in Amsterdam aangehouden voor mishandeling

Lil' Kleine Beeld © ANP

Rapper Lil Kleine is opnieuw aangehouden voor mishandeling van zijn vriendin. De politie zegt alleen dat 'een 27-jarige man uit Amsterdam' is aangehouden, maar bronnen bevestigen dat het om de omstreden rapper gaat.

Op sociale media circuleren al de hele dag beelden van een bewakingscamera waarop te zien zou zijn hoe hij zijn vriendin Jaimie Vaes aan haar haren uit een auto sleurt en vervolgens haar hoofd tussen de deur klemt. Dat zou vannacht zijn gebeurd in het centrum van Amsterdam. 

Op het bureau

De politie start maandagochtend een onderzoek naar wat er precies gebeurd is. De verdachte blijft in ieder geval tot die tijd op het bureau.

Afgelopen vrijdag nog werd Lil Kleine nog veroordeeld tot een werkstraf voor een mishandeling in Amsterdam.

Lil
Lees ook:
Lil Kleine veroordeeld tot werkstraf voor mishandeling

De politie had zondag een melding gekregen van een mishandeling aan de Prinsengracht. De verdachte was vervolgens in de auto gestapt en weggereden. Toen de auto van de verdachte gezien werd op de Stadhouderskade in Amsterdam, is de 27-jarige Amsterdammer aangehouden en meegenomen naar het bureau.

Het management van Lil' Kleine laat zondag aan Shownieuws weten de beelden te hebben gezien. "Het management van Jaimie en Jorik heeft nauw contact met beiden en zal later met een nadere verklaring komen. Tot nader order zal er geen commentaar worden gegeven. Voor nu vragen wij het gezin met rust te laten."