Jongens van 15 en 16 jaar

Twee tieners aangehouden voor fatale steekpartij in Middelburg

12 januari 2022 21:21 Aangepast: 12 januari 2022 21:23
Politieonderzoek op de plaats delict Beeld © Provicom

De politie heeft twee jongens aangehouden in verband met de steekpartij die een 15-jarige jongen uit Middelburg het leven heeft gekost. Het slachtoffer werd zondag in Middelburg neergestoken en overleed woensdag aan zijn verwondingen. De verdachten zijn een 15-jarige jongen uit Steenbergen en een jongen van 16 uit Rilland. Ze worden morgen verhoord, meldt de politie.

De twee verdachten waren zondag al in beeld bij de politie, maar konden ondanks herhaalde pogingen niet eerder worden aangehouden. Vanavond werden ze ontdekt in een woning in de Middelburgse wijk Dauwendaele en zijn ze alsnog opgepakt.

De steekpartij die de tiener uit Middelburg het leven heeft gekost vond zondag rond het middaguur plaats tussen de Meanderlaan en De Overloper. Het slachtoffer is daarop zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht, waar hij drie dagen later overleed.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

15-jarige jongen overleden door steekpartij in Middelburg, verdachten voortvluchtig

De politie roept jongeren in Middelburg op om te stoppen met het verspreiden foto's van mogelijke betrokkenen bij de steekpartij. Die zijn opruiend en schaadt de betrokken, zegt de politie.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore