Ga naar de inhoud
Na veel wikken en wegen

Kerstconcerten Toppers in Rotterdam Ahoy geannuleerd

Toppers Beeld © ANP

De kerstconcerten van de Toppers gaan dit jaar niet door. Vanwege de onduidelijkheid rondom de coronamaatregelen is het niet mogelijk de shows te organiseren, meldt de organisatie na 'veel wikken en wegen'.

Toppers in Concert Christmas Party of the Year zou op 22, 23, 24 en 26 december in Rotterdam Ahoy worden georganiseerd.

"Toppers in Concert is een showconcept met immense decors, dansers, gastartiesten, grote live band en effecten. Deze kostbare totaalbeleving kan niet georganiseerd worden met beperkende productionele maatregelen", schrijft de organisatie.

Jeroen
Lees ook:
Jeroen van der Boom: 'Kerstconcert Toppers gaat natuurlijk door'

Veranderende omstandigheden

"De continu veranderende omstandigheden in combinatie met vele productionele uitdagingen en steeds krapper wordende voorbereidingstijd dwingen ons nu, na enorm veel wikken en wegen, de kerstshows definitief te annuleren", meldt de organisatie.

Eerder dit jaar had zanger Jeroen van der Boom nog toegezegd dat de shows door zouden gaan. "Tuurlijk", zei hij. René Froger noemde het eerder deze maand al wel een 'moeilijke situatie' en zei niet met zekerheid te kunnen zeggen of de concerten door zouden gaan. 

Aankoopbedrag teruggestort

Iedereen met een kaartje krijgt het aankoopbedrag daarvan teruggestort. De volgende concerten van de Toppers zijn volgend jaar mei in de Johan Cruijff ArenA. Binnen een maand komt er meer duidelijkheid over het thema van die concerten. De kaartverkoop is nog niet gestart.

De Toppers is een muziekformatie van René Froger, Gerard Joling, Jeroen van der Boom en Jan Smit. Tot 2011 zat ook Gordon bij de groep.

Toppers
Lees ook:
Toppers halen het beste naar boven bij AZ

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore