Ga naar de inhoud
Uitzonderlijk

Humberto spreekt Barack Obama over gelukkigste tijd van z'n leven

Barack Obama beantwoordt de vraag van Humberto Tan. Beeld © RTL

Humberto Tan heeft de kans gekregen om voormalig president Barack Obama (60) en zanger Bruce Springsteen (72) te spreken vanwege hun aankomende boek. Hij stelde beide heren één vraag: wanneer waren ze het meest gelukkig in hun leven?

Humberto was samen met wereldwijd slechts vijf andere journalisten uitgenodigd voor het gesprek met de oud-president en de zanger. Hij sprak de twee via Zoom.

Bekijk de gesprekken hier:

Mist Barack Obama het presidentschap?

04:45

Toespraken en verkiezingen

Obama vertelde dat zijn gelukkigste moment alles te maken heeft met zijn dochters en vrouw. "Op m'n sterfbed, in die paar seconden voordat ik m'n laatste adem uitblaas, zal ik me niet m'n toespraken herinneren, of gewonnen verkiezingen of aangenomen wetten", vertelde de oud-president. "Maar dat ik met m'n dochters hand in hand naar het park wandelde."

Verzameling gesprekken

Het boek Renegades: Born in the USA verschijnt morgen en is voortgevloeid uit de gelijknamige podcast van Obama en Springsteen, die al jaren goed bevriend zijn. Het boek bestaat uit een verzameling van gesprekken tussen de twee en archiefmateriaal uit hun persoonlijke collecties.

Humberto
Lees ook:
Humberto heeft Barack Obama en Bruce Springsteen 'te gast'