20-jarige vrouw overleden

Fatale steekpartij Den Bosch te zien op livestream: 'Deel de beelden niet'

24 oktober 2021 09:54 Aangepast: 24 oktober 2021 14:17
Bij de woning wordt onderzoek gedaan. Beeld © Meesters Multimedia

Een 20-jarige vrouw uit Den Bosch is gisteravond om het leven gekomen bij een steekpartij. Haar 21-jarige halfzus is aangehouden. De politie bevestigt dat er beelden van de steekpartij zijn gelivestreamd op Instagram.

Screenshots van die livestream circuleren op sociale media. De politie roept iedereen op de beelden niet te delen, uit respect voor het slachtoffer en de nabestaanden. De videobeelden zijn ook in het bezit van de politie, laat woordvoerder Manon van der Heijden weten aan RTL Nieuws. 

In eigen huis neergestoken

Wat er precies is gebeurd in het huis aan de Slagendreef, is nog niet bekend. De politie doet onderzoek. De beelden maken deel uit van het onderzoek.

 

Het slachtoffer werd in haar eigen huis neergestoken en is toen naar de buren gevlucht. Er werd direct hulp ingeschakeld. Ook een traumahelikopter kwam ter plaatse, maar alle hulp mocht niet meer baten. Het slachtoffer overleed in het huis van de buren. De verdachte is aangehouden in het huis waar de steekpartij plaatsvond. 

Ook hond gewond

Op beelden zijn veel sporen van bloed te zien. Veel buurtbewoners kwamen even kijken. 

Bij de steekpartij ook een hond gewond geraakt. De hond werd acht keer gestoken en is met de dierenambulance naar een dierenziekenhuis gebracht. Het dier is gelijk geopereerd en maakt het naar omstandigheden goed.

RTL Nieuws

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore