Drugs gebruikt

Veroorzaker verkeersongeval vlucht bij ziekenhuis uit ambulance

09 oktober 2021 12:50
Beeld ter illustratie. Beeld © ANP

Een 34-jarige man uit Tilburg is gisteren bij het Amphiaziekenhuis in Breda uit de ambulance gevlucht. Hij was kort daarvoor als verdachte opgepakt bij een frontale aanrijding in Rijen.

Na een korte zoekactie is de man in de omgeving weer opgepakt, meldt de politie.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Dode en zwaargewonden bij ongeluk in Julianadorp

De man was rond 22.20 uur betrokken bij een ongeval. Vermoedelijk was hij bezig met een inhaalactie. Hij botste frontaal met een auto die werd bestuurd door een 53-jarige Rotterdammer.

Beide automobilisten werden voor onderzoek naar het ziekenhuis vervoerd. De Tilburger ging er bij het uitstappen uit de ambulance vandoor. Agenten vonden hem kort daarop bij de parkeergarage van het ziekenhuis.

Drugs gebruikt

De man bleek drugs te hebben gebruikt. Een speekseltest wees volgens de politie op THC en cocaïne. Er is bloed bij de man afgenomen voor onderzoek.

Eerst ontkende hij nog dat hij zelf had gereden, maar uiteindelijk kwam hij daarop terug. Hij mocht zijn rijbewijs inleveren.

RTL Nieuws aanmelden nieuwsbrief

Dagelijkse update

Wil jij iedere middag een selectie van het belangrijkste nieuws en de opvallendste verhalen in je mail? Meld je dan nu aan voor de dagelijkse update.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore