Ter waarde van 41.000 euro

Man botst tijdens proefrit met Mercedes na 200 meter tegen tractor

16 september 2021 09:45 Aangepast: 16 september 2021 09:47
De man raakte gewond bij een ongeluk tussen een Mercedes en een tractor. Beeld © ANP

Het moest een leuke proefrit met een Mercedes worden, maar na 200 meter ging het fout. De bestuurder, een man, botste op een rotonde tegen de aanhanger van een tractor. Hij werd gewond naar het ziekenhuis gebracht. "Zoiets heb ik nog nooit meegemaakt."

Dat zegt de eigenaar van de autodealer - waar de Mercedes in de showroom stond - tegen Omroep Brabant. Het ongeval vond gisteren plaats aan de Biesbosweg in Waalwijk. De Mercedes had een prijskaartje van 41.000 euro. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Vrouw rijdt Mercedes in 6 seconden total loss tijdens proefrit

De eigenaar vertelt dat de potentiële koper eerst rustig door de zaak wandelde en uitgebreid de tijd nam om een keuze te maken. Uiteindelijk koos hij voor de drie jaar oude, zwartgekleurde Mercedes met 28.000 kilometer op de teller. Hij wilde er wel een proefrit mee maken.

Maar dat ging dus al snel fout. Het was dat de eigenaar toevallig langs de plek van het ongeval reed en zag dat er iets flink was misgegaan. Hij waarschuwde direct zijn collega's. Op de plek van het ongeval waren al veel hulpdiensten ter plaatse.

De Mercedes was drie jaar oud. De Mercedes was drie jaar oud.

De man werd op een brancard in een ambulance gereden. Volgens de eigenaar kon de man nog wel praten en bewoog hij ook een beetje. Maar hoe ernstig hij er precies aan toe was, kon hij niet zeggen.

Het is niet bekend hoe het ongeluk precies kon gebeuren. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore