Kind was erbij

Verdachte doodsteken vrouw Den Bosch is vader van haar kind

08 september 2021 18:10 Aangepast: 08 september 2021 18:12
Hulpverleners, op de plek van het incident. Beeld © Reality Photo

De 34-jarige vrouw die vanmorgen in Den Bosch is doodgestoken door een 31-jarige man, had een 1-jarig kind in een kinderwagen bij zich. Dit kind was van haar en de verdachte, laat de politie weten.

De vrouw uit Utrecht was op bezoek bij familie in Den Bosch, toen ze rond tien uur vanmorgen meerdere keren werd gestoken door de vader van haar kind. Ze overleed aan haar verwondingen. 

Kind was erbij

Ze had een kinderwagen bij zich met daarin een kind van één jaar oud. Het kindje is ongedeerd en direct opgevangen. De politie laat weten dat het dus zou gaan om het kindje van het slachtoffer en de verdachte.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Vrouw met kinderwagen doodgestoken in Den Bosch, verdachte opgepakt

Omstanders die het zagen gebeuren, hielden de dader tegen totdat de politie kwam. De 31-jarige man uit Nieuwegein zit vast voor verhoor. Hij wordt vrijdag voorgeleid aan de rechter-commissaris. 

Veel ooggetuigen

Het steekincident gebeurde vanmorgen bij het Ploossche Hof, bij de ingang van de Aldi. "Het gaat om een heftig incident", zei een woordvoerster van de politie. "Veel mensen hebben dat gezien." De ooggetuigen krijgen slachtofferhulp. De politie roept getuigen op zich te melden.

Gebruik jij de RTL Nieuws-app al?

Ja? Daar zijn we blij mee! Nog niet? Download ‘m hier voor Android en iOS.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore