Toestand zorgwekkend

Man neergestoken in duinen Groede, tieners aangehouden

15 augustus 2021 11:04 Aangepast: 15 augustus 2021 14:04
Politie. Beeld © ANP

Een 23-jarige man is vanmorgen vroeg neergestoken in het duingebied bij het Zeeuws-Vlaamse Groede. Hij ligt in zorgwekkende toestand in het ziekenhuis. Vier tieners, twee jongens en twee meisjes, zijn opgepakt. De meisjes zijn later weer vrijgelaten.

De politie kreeg iets over half vijf vanmorgen een melding dat er een man zou zijn neergestoken. Het slachtoffer, een 23-jarige inwoner van het eveneens Zeeuws-Vlaamse Breskens, werd ernstig gewond gevonden op een duinovergang.

Vier jongeren aangehouden

Op een camping in de buurt zijn twee jongens uit Maastricht aangehouden, een van 16 en een van 17 jaar. Op diezelfde plek werden twee 17-jarige meisjes uit Oostburg aangehouden, maar zij werden later op de dag vrijgelaten en zijn geen verdachten meer. Twee jongens die in het duingebied waren aangehouden, zijn kort daarna weer vrijgelaten. Het motief van de steekpartij is nog onbekend.

RTL Nieuws aanmelden nieuwsbrief

Dagelijkse update

Wil jij iedere middag een selectie van het belangrijkste nieuws en de opvallendste verhalen in je mail? Meld je dan nu aan voor de dagelijkse update.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore