Beknelling

Zwangere vrouw (34) en 40-jarige man omgekomen bij frontale botsing Middelie

04 juli 2021 20:12 Aangepast: 04 juli 2021 20:16
Archieffoto Beeld © ANP

De twee slachtoffers van een auto-ongeluk gisteren op de N247 bij het Noord-Hollandse dorp Middelie, zijn een 40-jarige man uit Hoorn en een 34-jarige vrouw uit Volendam. De twee kwamen om het leven toen hun auto's frontaal op elkaar botsten. De omgekomen vrouw was zwanger, meldt het Noordhollands Dagblad.

Zij zou medewerker zijn van een zorgboerderij niet ver van de plaats van het ongeval. Haar twee vrouwelijke medepassagiers zijn naar een ziekenhuis gebracht voor de behandeling van hun verwondingen.

Oorzaak ongeluk

De omgekomen man was de eigenaar van twee restaurants in Hoorn en Egmond aan Zee. Op de Facebookpagina's van de restaurants is te lezen dat de etablissementen tijdelijk wegens omstandigheden gesloten zijn. Onder die berichten staan vele honderden condoleances en steunbetuigingen. Bij de man in de auto zaten zijn vrouw en jonge kinderen, die nog in het ziekenhuis zouden liggen.

De wagens belandden door het ongeval naast de weg en de bestuurders raakten bekneld in hun voertuig. De slachtoffers bezweken ter plaatse aan hun verwondingen. Hoe het precies kwam dat de auto’s op elkaar botsten is nog onduidelijk.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore