Toedracht nog onduidelijk

Slachtoffers van dodelijk ongeluk Borger: 24, 48, 69 en 72 jaar

31 mei 2021 11:10 Aangepast: 31 mei 2021 11:12
Beeld © Persbureau Meter

Bij het zware ongeluk op de N34 bij Borger in Drenthe gisteravond zijn vier mensen om het leven gekomen. Het gaat om een 24-jarige man uit Dalen, een 69-jarige vrouw en een 72-jarige man uit Assen, en een 48-jarige man uit Gramsbergen. Dat heeft de politie zojuist laten weten.

Daarnaast raakten vijf mensen gewond. Zij zijn met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

Politie, brandweer en ambulance kwamen gisteravond massaal ter plaatse. Ook een traumahelikopter landde op de plek van het ongeluk. Bij het ongeluk waren vijf auto's betrokken.

'Gecompliceerde onderzoeken'

Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren, wordt nog onderzocht. "Er moet een verkeersongevallenanalyse plaatsvinden", vertelt een woordvoerder van de politie. "Dat zijn soms gecompliceerde onderzoeken die soms dagen, maar soms ook een jaar kunnen duren."

Het is dus nog onduidelijk hoe lang het zal duren voordat er bekend wordt wat er precies is gebeurd op de N34. Het onderzoeksteam doet een oproep aan iedereen die iets heeft gezien of gehoord met betrekking tot dit verkeersongeval, dit te delen met de politie.

Politie, brandweer en ambulance kwamen massaal ter plaatse. Politie, brandweer en ambulance kwamen massaal ter plaatse.

Burgemeester Jan Seton van de gemeente Borger-Odoorn kwam gisteren ter plaatse om de brandweermannen en andere hulpdiensten te bedanken voor hun inzet.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore