Drie aanhoudingen

Medewerker fastfoodrestaurant Breda met lachgasfles mishandeld

24 mei 2021 11:34
Archieffoto. Beeld © ANP

Een medewerker van een fastfoodrestaurant in Breda is in de nacht van zondag op maandag zwaar mishandeld op het terrein van zijn werkgever. Daarbij is hij onder meer met een lachgasfles op zijn hoofd geslagen.

De medewerker van het fastfoodrestaurant aan de Veldsteen stond 's nachts rond 03.00 uur na het eind van zijn dienst nog wat na te praten met collega's.

Op het terrein stond ook een luidruchtig groepje mannen dat lachgas gebruikte en naar de medewerkers schreeuwde. Een medewerker van het fastfoodrestaurant belde de politie, waarna de mannen verhaal kwamen halen.

Lachgasfles

Een van hen gaf de medewerker een vuistslag in het gezicht. Een tweede man sloeg het slachtoffer daarna met een lachgasfles op zijn hoofd. De gewonde medewerker viel op de grond en bleef roerloos liggen. Hij werd later met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht en had flinke verwondingen aan zijn hoofd, laat de politie weten.

De mannen gingen er na de mishandeling in een auto vandoor, maar de politie kon ze niet veel later aanhouden bij een tankstation langs de A58 in Etten-Leur. De verdachten, twee 19-jarige Vlissingers en een 20-jarige man uit Terneuzen, zijn aangehouden en zitten vast.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Ex-lachgaskoning Deniz zag zijn eigen personeel in een rolstoel belanden

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore