In tuin van Paleis Huis ten Bosch

Willem-Alexander maakt foto's van Máxima voor haar verjaardag

16 mei 2021 16:22 Aangepast: 16 mei 2021 16:34
Koningin Máxima Beeld © RVD - Z.M. de Koning

De slingers worden bijna opgehangen in Paleis Huis ten Bosch, want Máxima viert morgen haar vijftigste verjaardag. Ter ere van haar verjaardag zijn vandaag al drie nieuwe foto's van haar gedeeld. Deze foto's zijn begin deze maand gemaakt in de tuin van het paleis door niemand minder dan koning Willem-Alexander.

Op twee van de foto's draagt de koningin een gebreide witte coltrui, en op de derde foto heeft ze daar een bruin geruite pied-de-poule jas over aangetrokken.

Koningin Máxima in haar bruine pied-de-poule jas Koningin Máxima in haar bruine pied-de-poule jas

Eerder liet de koningin al weten dat ze geen uitgebreid feest zal geven door de coronamaatregelen. Wel vierde ze vorige week haar verjaardag al met een tour door Nederland.

Tijdens een bezoek aan de Keukenhof in Lisse zei koningin Máxima zich gelukkig te prijzen dat ze ouder mag worden en dat ze gezond is. Dat is eigenlijk het belangrijkste voor haar vijftigste verjaardag, zei ze toen op de vraag of ze uitkeek naar haar verjaardag.

Willem-Alexander maakte deze foto in de tuin van Paleis Huis ten Bosch Willem-Alexander maakte deze foto in de tuin van Paleis Huis ten Bosch
Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Koningin Máxima krijgt eigen postzegel voor 50ste verjaardag

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore