Nederland

Overvallers huis PSV'er Zahavi kwamen en vertrokken op de fiets

11 mei 2021 21:42 Aangepast: 12 mei 2021 06:48
De woning van PSV-speler Eran Zahavi is overvallen. De vrouw en kinderen van de PSV-spits werden tijdens de overval vastgebonden. Beeld © ANP

De twee overvallers op het huis van PSV'er Eran Zahavi kwamen en vertrokken beiden apart op de fiets. Dat meldt de politie in het tv-programma Opsporing Verzocht. De politie Amsterdam roept ook mensen op om beelden waarop de daders mogelijk staan, op te sturen.

De politie vreest dat er bewakingsbeelden verloren gaan die licht kunnen werpen op de overval op het gezin van voetballer Eran Zahavi. Het gaat om twee daders van rond de 20 jaar oud, een met een lichte huid en de ander met een donkere huid.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Ook kinderen van PSV'er Zahavi vastgebonden bij overval

Geweld naar kinderen

Afgelopen zondag werden de vrouw en de jonge kinderen van de PSV'er overvallen in hun huis aan de Arenborg in Buitenveldert. Daarbij werden zij vastgebonden met tape op hun mond. Zijn vrouw werd ook bedreigd met een vuurwapen. De twee overvallers gingen er met verschillende persoonlijke eigendommen en contant geld vandoor en lieten de vrouw en de vier kinderen hulpeloos achter, zo meldde de politie.

"Mede door het gebruikte geweld naar de kinderen hoopt de politie op snelle tips over de daders", aldus Opsporing Verzocht.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Overvallers woning PSV'er Zahavi bonden vrouw en kinderen vast

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore