Wens van familie

Acteur Bilal Wahib toch niet bij talkshow Beau, te pijnlijk voor slachtoffer

25 maart 2021 20:50 Aangepast: 25 maart 2021 21:04
Bilal Wahib Beeld © ANP

De in opspraak geraakte acteur Bilal Wahib is vanavond toch niet te gast in de talkshow Beau. Zijn management heeft aan de redactie van de talkshow laten weten ervan af te zien.

Wahibs management vond het te pijnlijk als de acteur vanavond bij de talkshow zou aanschuiven, zegt een eindredacteur van Beau. Het management zou in contact met de familie van het slachtoffer staan, die het optreden in Beau te pijnlijk zou vinden.

De redactie respecteert dat en begrijpt de beslissing van Wahib om af te zeggen, laat de eindredacteur weten.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Ouders boos over actie Mocro Maffia-acteurs: 'Daar gaat het rolmodel'

Instagramvideo

De acteur zou te gast zijn naar aanleiding van een Instagram Live, waarin hij een minderjarige jongen 17.000 euro biedt om zijn geslachtsdeel te laten zien. De jonge fan doet dat vervolgens voor het oog van de kijkers en wordt daarna hard uitgelachen.

Wahib werd de dag na de livestream opgepakt door de zedenpolitie. Hij wordt verdacht van het verspreiden van kinderporno, maar is op vrije voeten gesteld.

De aankondiging dat Wahib te gast zou zijn bij het programma zorgde online voor de nodige commotie. Veel mensen deelden in de ochtenduren de hashtag #BoycotBeau. Critici vinden dat de tijd nog niet rijp is om Wahib, bekend van Mocro Maffia, in beeld zijn verhaal te laten doen over het incident dinsdagavond.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Acteurs Wahib en Ahammoud permanent geblokkeerd van Instagram

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore