Hond is afgevoerd

Meisje en man gewond door bijtende hond, traumahelikopter ingezet

21 maart 2021 16:42 Aangepast: 21 maart 2021 17:22
Hulpdiensten zijn aanwezig bij de woning Beeld © ANP / Hollandse Hoogte / AS Media

Bij een bijtincident met een hond in Terneuzen, Zeeland, zijn een meisje en een man gewond geraakt. Het gewonde meisje is opgehaald met een traumahelikopter, het is onbekend hoe de man er aan toe is. Er waren meer jonge kinderen in de woning, zij zijn niet in direct gevaar en inmiddels uit de woning.

Een woordvoerder van de politie laat weten dat het zou gaan om een meisje van ongeveer 12 jaar oud, en een man van eind twintig. Beiden zouden niet in het pand wonen, ze zouden daar op bezoek zijn. De hond woont wel in de woning. 

 

 

Voor de verwondingen van het meisje is een traumahelikopter ingezet. Ze raakte ernstig gewond, maar het is nog onbekend of het levensbedreigend is, laat de woordvoerder weten. De man is ook gewond geraakt maar hoe die er precies aan toe is, is nog niet bekend.

De hond zat op de begaande grond van de woning. Op een bovenverdieping van de woning zijn meer jonge kinderen, zegt de politiewoordvoerder. Zij zijn met behulp van een ladder naar beneden gehaald. De hond is afgevoerd door de politie.

De hond is afgevoerd. De hond is afgevoerd.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore