Vermist sinds december

Laatste lichaamsdelen Ichelle gevonden, 'familie kan nu waardig afscheid nemen'

27 februari 2021 19:24 Aangepast: 27 februari 2021 19:27
Ichelle werd sinds 16 december vorig jaar vermist. Beeld © Politie.nl

De laatste ontbrekende lichaamsdelen van de gedode Ichelle van de Velde (29) uit het Zeeuwse Oostburg zijn gevonden. Nabestaanden kunnen nu op waardige wijze afscheid nemen van de vrouw, zegt Stichting Signi Zoekhonden, die de zoektocht uitvoerde.

Er werd vandaag door zoekhonden gezocht in het uitwateringskanaal van Sluis naar Cadzand-Bad. Op die plek waren eerder ook al delen van het lichaam gevonden. 

Vermist sinds december

Ichelle van de Velde werd sinds 15 december vermist. Eerder zeiden politie en justitie dat haar lichaam vermoedelijk enkele weken in het water heeft gelegen.

Een 44-jarige vrouw uit het Zeeuwse Aardenburg is op 9 februari aangehouden als verdachte van de moord. De politie kwam de vindplaats van het stoffelijk overschot op het spoor via technische informatie uit de auto van de verdachte. De verdachte vrouw blijft zeker de komende drie maanden in voorarrest.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Politie: bij zoektocht gevonden lichaam is van vermiste Ichelle (29)

De vrouw uit Aardenburg is vooralsnog de enige verdachte. Zij heeft een winkel in de Burgemeester Erasmusstraat in Oostburg. In dezelfde straat zit het naaiatelier van het slachtoffer.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore