Mes in auto

Ontvoerde man gered na avondklokcontrole boa's in Breda

27 februari 2021 16:49 Aangepast: 27 februari 2021 16:52
Het gevonden mes. Beeld © Politie / Wijkagenten Breda Zuid Oost

Een man uit Breda is gisteravond ontvoerd. Mede dankzij een onverwachte controle door de avondklok, kon hij gered worden. Drie mannen zijn aangehouden.

De politie kreeg gisteravond een melding dat er een persoon ontvoerd was en startte direct een onderzoek. Tijdens dit onderzoek kreeg de politie een melding van boa's.

De boa's wilden een auto controleren in verband met de avondklok, maar vonden dat de inzittenden zich verdacht gedroegen. Ze dachten dat de mannen onder invloed waren en schakelden de politie in. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Man opgepakt voor ontvoering minderjarige jongen in Musselkanaal

De agenten legden een verband met de ontvoeringszaak en kwamen naar de wagen om de inzittenden te controleren. Toen bleek dat een van de vier mensen in de auto de ontvoerde man was. 

Groot mes in de auto

De andere drie inzittenden, een 22-jarige man uit Spijkenisse, een 21-jarige man uit Rijen en een 20-jarige man uit Rotterdam, zijn aangehouden. De politie vond ook een groot mes in de auto. De auto en het mes zijn in beslag genomen.

De verdachten worden verhoord. De politie onderzoekt onder meer waarom het slachtoffer was ontvoerd. De man, die aangifte heeft gedaan, heeft geen lichamelijke verwondingen opgelopen. 

RTL Nieuws aanmelden nieuwsbrief

Dagelijkse update

Wil jij iedere middag een selectie van het belangrijkste nieuws en de opvallendste verhalen in je mail? Meld je dan nu aan voor de dagelijkse update.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore