Nederland

Test-events binnen twintig minuten uitverkocht

25 februari 2021 12:55 Aangepast: 25 februari 2021 13:15
Sunnery James en Ryan Marciano Beeld © ANP

De kaarten van de zogeheten Back To Live-evenementen van ID&T en MOJO waren binnen twintig minuten uitverkocht. Dat laat de organisator Fieldlab Evenementen weten aan het ANP.

Festivalfans en concertgangers konden donderdag vanaf 12.00 uur kaarten kopen voor twee evenementen in de Ziggo Dome en twee festivals op het evenemententerrein van Walibi Holland in Biddinghuizen. Voor elk concert in de Ziggo Dome waren 1300 kaarten te vergeven. En in Biddinghuizen worden per festival 1500 bezoekers ontvangen.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Marcel brengt de grote events weer terug: 'Wij bewijzen dat het veilig kan'

Het eerste evenement staat zaterdag 6 maart op het programma, dan treden tijdens een dancefeest in de Ziggo Dome onder anderen Sunnery James & Ryan Marciano en Sam Feld op. Een dag later verzorgt André Hazes samen met een support act en special guest in dezelfde zaal een concert. Op zaterdag 13 maart vindt er een Back To Live-dancefestival plaats en op zondag een popfestival, met Chef'Special, Maan en Bilal Wahib.

De kleinschalige events vinden plaats als onderdeel van het onderzoek van Fieldlab Evenementen. Bezoekers moeten zich aan diverse maatregelen houden. Zo moeten zij actief meewerken aan diverse onderzoeken en handelingen bij het event en moet iedereen negatief getest zijn op corona.

ANP/RTL Boulevard

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore