Pijnlijk!

Beer bijt vrouw in billen op buitentoilet in Alaska

20 februari 2021 10:37 Aangepast: 20 februari 2021 10:42
Niet de beer in kwestie. Beeld © Eyevine

Een Amerikaanse vrouw kreeg een vervelende en pijnlijke verrassing toen ze gebruikmaakte van een buitentoilet in de staat Alaska. Ze werd in haar billen gebeten door een beer. Die zat verstopt in het gat van het toilet.

De lokale zender KTUU sprak met het slachtoffer, Shannon Stevens. Ze deelt haar verhaal 'hoewel het een beetje gênant is'.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

'Nummer 747' wint dikkeberenverkiezing Alaska: 'Waardig kampioen'

Het zit zo: Shannon kampeerde vorig weekend samen met haar broer in zijn joert (een traditionele tent) in Alaska. Na het eten moest ze even gebruikmaken van het toilet.

Shannon Stevens. Shannon Stevens.

Vrij snel nadat ze was gaan zitten, werd ze in haar billen gebeten. Ze schreeuwde zo hard, dat haar broer Erik een kijkje kwam nemen. "Ik opende het toilet, maar kon niets zien", vertelt hij. "Toen ik er met een lamp in scheen, zag ik een beer zitten. Dat had ik niet verwacht."

Sporen van een beer

Een dag later vond Shannons broer ook nog sporen die duidden op de aanwezigheid van een beer. Erik zal in het vervolg wat voorzichtiger zijn, vertelt hij. "Ik denk dat ik de volgende keer dat ik het buitentoilet gebruik eerst maar even naar beneden moet kijken."

Shannons broer bij het buitentoilet. Shannons broer bij het buitentoilet.

De bijtwond van Shannon heeft gelukkig geen ernstige gevolgen. Ze vertelt dat de wond alweer bijna genezen is. Eén ding heeft ze wel overgehouden aan deze ervaring: een goed verhaal. 

De gevonden berensporen. De gevonden berensporen.
RTL Nieuws aanmelden nieuwsbrief

Dagelijkse update

Wil jij iedere middag een selectie van het belangrijkste nieuws en de opvallendste verhalen in je mail? Meld je dan nu aan voor de dagelijkse update.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore