Zus Melissa (29) overleden

Steunbetuigingen voor kickbokser na aanrijding A2: 'Blijf vechten'

15 januari 2021 12:37 Aangepast: 15 januari 2021 14:05
Robin van Roosmalen en zijn zus Melissa Beeld © Instagram / Robin van Roosmalen

De vechtsportwereld leeft intens mee met kickbokser Robin van Roosmalen. Hij en zijn zus Melissa werden aangereden door een vrachtwagen op de A2. Melissa overleefde het ongeluk niet, Robin werd gisteren geopereerd. "Blijf vechten, vriend. Ik bid voor je en hoop dat je erdoorheen komt."

Dat zei kickbokser Rico Verhoeven tijdens een persbijeenkomst over zijn naderende gevecht met Jamal Ben Saddik. "Blijf vechten voor je leven. Het is een moeilijke tijd; je hebt een zwaar ongeluk gehad en je vecht voor je leven. Hopelijk kom je erdoorheen. Ik bid voor jou en je familie, broer."

Ook via social media stromen de steunbetuigingen voor Robin en zijn familie binnen.

Vluchtstrook

Robin van Roosmalen raakte woensdag zwaargewond toen hij en zijn zus betrokken raakten bij een ernstig ongeluk. Volgens ooggetuigen stonden de twee op de vluchtstrook van de A2 bij Nieuwegein toen zij werden aangereden door een vrachtwagen. Van hun auto, een Fiat 500, was weinig meer over.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Vrouw (29) omgekomen bij aanrijding op vluchtstrook A2

De toedracht van het ongeval is nog steeds niet helemaal duidelijk. De politie onderzoekt de zaak en vraagt getuigen zich te melden. De chauffeur van de vrachtwagen is woensdagavond na het ongeluk meteen aangehouden.

Sterke band

Robins zus Melissa is dezelfde avond bezweken aan haar verwondingen. Robin werd zwaargewond overgebracht naar het ziekenhuis. Robin en Melissa waren erg close, blijkt ook uit eerdere posts op social media. Zo is op Instagram te zien dat de twee regelmatig samen trainden. 

Toen Melissa jarig was, deelde Robin een foto van hen samen waarbij hij haar bedankt omdat ze 'de beste steun is die hij zich kan wensen'.

Operatie goed verlopen

Robin is gisteren geopereerd, vandaag liet hij via Instagram weten dat die operatie goed verlopen is. Ook bedankt hij voor de vele steunbetuigingen die hij en zijn familie de afgelopen dagen ontvangen hebben.

Robin werd eerder in twee verschillende klassen wereldkampioen bij kickboksbond Glory. Die organisatie sprak woensdagavond op Twitter medeleven uit richting de familie van Robin en Melissa.

RTL Nieuws

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore