Hét ultieme kerstgevoel

Ruim 2 miljoen kijkers voor kerstspecial All You Need Is Love

25 december 2020 09:08 Aangepast: 25 december 2020 09:23
Robert ten Brink in een studio met speciale kersthuisjes om het coronaproof te houden. Beeld © EndemolShine

Een versierde kerstboom, cadeaus en lekker eten zijn misschien belangrijk, maar het is pas écht kerst als de kerstspecial van All You Need Is Love op tv is. Ook dit jaar zat Nederland weer trouw op de bank om te kijken hoe Robert ten Brink geliefden bij elkaar bracht voor de feestdagen. Ruim 2 miljoen kijkers zagen hoe het hem ook dit jaar in coronatijd lukte om een geslaagde kerstspecial neer te zetten.

De hartverwarmende herenigingen en romantische verrassingen zijn júist in deze tijd hard nodig, vertelde presentator Robert ten Brink eerder aan RTL Nieuws. En dat blijkt: de kerstspecial was populairder dan vorig jaar. Toen trok het programma 1,87 miljoen kijkers. De jaren daarvoor lag het aantal kijkers wel nog wat hoger, rond de 2,3 miljoen of meer.

De kerstspecial van All You Need Is Love is dit jaar vanwege corona misschien wel 'heftiger' dan ooit, vertelde 'Dr. Love'. Na al die jaren dacht hij dat hij alles wel gezien had, maar door corona werd dit jaar ingewikkelder dan ooit. Het was spannend en intens om te maken, maar het is ook één van de mooiste afleveringen ooit geworden. 

Concurrentie op kerstavond

Ten Brink kreeg op hetzelfde tijdstip concurrentie van Kerst met de familie Meiland op SBS6 met ruim 1 miljoen kijkers en de documentaire over Youp van 't Hek op NPO 1, goed voor 767.000 kijkers.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

All you need is love in coronatijd: 'Mooiste sprookje dat we ooit maakten'

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore