Ga naar de inhoud
Koele kikker

Eerste aflevering Beau eindigt met minutenlang ijsbad

Beau zat er 3,5 minuut in. Beeld © RTL

Beau heeft het nieuwe seizoen van zijn talkshow op een opmerkelijke manier ingewijd. Aan het einde van de eerste aflevering nam hij onder begeleiding van Wim 'the iceman' Hof drie en een halve minuut lang een ijsbad.

Ter voorbereiding moest Beau van Erven Dorens samen met de talkshowgasten eerst een aantal keer diep in- en uitademen. "Ik krijg het er helemaal warm van," grapte de presentator nog aan tafel.

Eenmaal buiten, gehuld in een panterprint badjas, oogde Beau zichtbaar zenuwachtiger. "Ik haal er nog even wat ijsblokjes uit hoor," zei hij tegen Wim Hof, die een aantal kouderecords op zijn naam heeft staan. Toen de presentator zich in de tobbe gevuld met ijs liet zakken heeft de hij het eventjes zwaar. "Niet met televisie bezig zijn. Jij kan dit," moedigde Wim Hof hem halverwege aan.

De beelden:

Albert Verlinde, die te gast was bij de talkshow, hield de badjas van de presentator al in zijn handen gereed en noemde Beau een enorme 'bikkel'. De 49-jarige presentator hield de volledige afgesproken tijd vol. Hij bleef na drie en een halve minuut zelfs nog even zitten en kondigde vanuit het ijsbad het RTL Nieuws met Anita Sara Nederlof aan, dat zijn programma op de zender volgde.

Beau:
Lees ook:
Beau: RTL heeft geen interesse meer in programma's zoals Five Days Inside