Man (26) verdacht

Overleden vrouw Den Haag blijkt vermiste Gita (35)

26 oktober 2020 20:51 Aangepast: 26 oktober 2020 21:13
Gita Reyers

De overleden vrouw die zaterdag werd gevonden in een woning aan de Wognumstraat in Den Haag, is de 35-jarige Gita Reyers. Ze was op 9 oktober als vermist opgegeven door haar familie, die daarna een zoekactie op touw zette. De politie heeft gisteren een 26-jarige man uit Zoetermeer aangehouden.

Hij zit vast en zijn betrokkenheid bij de zaak wordt onderzocht, zegt de politie. Het Team Grootschalige Opsporing hield zich bezig met de vermissing. 

Identiteit

Nadat haar familie de vermissing had gemeld, was de politie al een aantal malen bij haar woning gezien. Het duurde tot zondagavond voor de familie uitsluitsel kreeg over de identiteit van het gevonden lichaam.

In het AD zeggen buurtbewoners vaak ruzie te hebben gehoord vanuit de portiekwoning. Ook schrijft de krant dat op Facebook kort voor haar verdwijning een nieuw profiel onder haar naam was aangemaakt dat bedacht leek om haar dwars te zitten.

Het is niet duidelijk of de aangehouden verdachte haar partner was.

RTL Nieuws aanmelden nieuwsbrief

Dagelijkse update

Wil jij iedere middag een selectie van het belangrijkste nieuws en de opvallendste verhalen in je mail? Meld je dan nu aan voor de dagelijkse update.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore