Ga naar de inhoud
Paniek bij omstanders

17-jarige jongen komt om bij steekpartij in Rozenburg

Hulpverleners waren massaal aanwezig, maar de jongen overleed ter plaatse. Beeld © Duivenstein

Een 17-jarige jongen is gisteravond in Rozenburg om het leven gekomen bij een steekpartij. Hulpverleners probeerden de jongen op straat te reanimeren, maar dat mocht niet baten. De politie zoekt naar een verdachte en roept getuigen op zich te melden.

Het gaat om een 17-jarige jongen uit Rozenburg die in zijn woonplaats om het leven is gekomen. Hij werd gevonden aan de Laan van Nieuw Blankenburg en was er volgens een politiewoordvoerder slecht aan toe.

Op straat gereanimeerd

Er werden veel hulpdiensten opgeroepen, waaronder een traumahelikopter. Hulpverleners probeerden de jongen te reanimeren, maar dat mocht niet baten. Hij overleed ter plaatse aan zijn verwondingen.

Ooggetuigen vertellen aan RTV Rijnmond dat er veel paniek onder omstanders was. Er zouden veel mensen op straat zijn geweest. In eerste instantie werd bij de meldkamer melding gedaan van een schietpartij, maar later bleek het om een steekpartij te gaan.

De politie is op zoek naar een verdachte en roept getuigen op zich te melden. Het is niet duidelijk wat de aanleiding van de steekpartij was.