'oké en veilig'

Nikkie de Jager onder schot gehouden bij overval in haar huis

08 augustus 2020 23:44 Aangepast: 09 augustus 2020 10:19
Nikkie de Jager

Nikkie de Jager is bij de overval in haar huis onder schot gehouden. Dat schrijft ze op twitter. Ze was met haar vriend thuis in Uden toen gewapende mannen hun villa overvielen.

De Youtube-ster, die beter bekend is als NikkieTutorials, laat weten fysiek in orde te zijn. "Mentaal is een heel ander verhaal."  Ze noemt de overval 'haar ergste nachtmerrie die uitkomt'.

Volgens de politie heeft een van de bewoners oppervlakkige verwondingen opgelopen. Maar of dat Nikkie is of haar vriend, is niet duidelijk. Ze schrijft het berichtje om mensen te laten weten dat ze 'oké en veilig' zijn. Ze vraagt mensen begrip te hebben dat ze de komende dagen even wat tijd voor zichzelf neemt.

'Minimaal drie daders'

Volgens de politie werd de woning in Uden door 'minimaal drie daders' overvallen. Ze bedreigden Nikkie en haar vriend Dylan en stalen een onbekende buit. De overvallers vluchtten daarna weg in een beige personenauto.

De politie is op zoek naar mensen die iets hebben gezien van de overval of bijvoorbeeld camerabeelden hebben gemaakt van de overval.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Huis Nikkie de Jager overvallen: 'Bewoner liep verwondingen op'

De Nederlandse visagiste heeft op YouTube ruim 13,5 miljoen volgers. Wereldwijd is ze bekend. Haar bekendheid werd nog groter nadat ze had onthuld dat zij transgender is.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore