Bemoeienis

Zwaargewonden bij ongeluk Vlaardingen, omstanders belemmeren hulpverlening

18 juli 2020 10:21 Aangepast: 18 juli 2020 11:21
Een auto botste tegen een boom, de andere auto tegen een ander voertuig. Beeld © Novum

Hulpverleners zijn gisteravond in Vlaardingen belemmerd door omstanders na een ongeluk met twee auto's. Terwijl hulpverleners de slachtoffers probeerden te helpen, probeerden omstanders binnen de afzetting te komen en bemoeiden zij zich volgens de politie met het werk.

Op de Van Beethovensingel raakten door nog onbekende oorzaak twee auto's van de weg. Een auto belandde tegen een boom. De twee inzittenden van die auto raakten zwaargewond, meldt de politie. 

Uit wagen bevrijd door brandweer

Een 52-jarige man uit Vlaardingen en een 61-jarige man uit Schiedam zijn uit de wagen bevrijd en naar het ziekenhuis gebracht. Volgens de politie is hun toestand zorgwekkend. 

De andere auto schampte een boom en boorde zich in een geparkeerde auto. De 20-jarige bestuurder raakte gewond aan zijn arm en nek. 

Het is nog niet duidelijk wat er precies is gebeurd. De politie heeft de zaak in onderzoek. Volgens getuigen zouden de twee auto's voor het ongeluk met hoge snelheid hebben gereden. Een straatrace is een van de scenario's waar de politie rekening mee houdt. 

RTL Nieuws aanmelden nieuwsbrief

Dagelijkse update

Wil jij iedere middag een selectie van het belangrijkste nieuws en de opvallendste verhalen in je mail? Meld je dan nu aan voor de dagelijkse update.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore