Nederland

Jarige Máxima deelt koekjesrecept en showt alle stappen zelf

17 mei 2020 14:23 Aangepast: 17 mei 2020 14:42
Beeld © RVD / Facbeook Het Koninklijk Huis

Wie jarig is trakteert en daarom is koningin Máxima op haar 49ste verjaardag de keuken ingedoken. Op de Facebook-pagina van Het Koninklijk Huis laat ze zien hoe ze haar favoriete Argentijnse lekkernij maakt.

"Ik bak ze volgens mijn moeders recept, dat ik graag met jullie deel"

'In deze tijd vier ik mijn verjaardag thuis met een typisch Argentijnse lekkernij: Alfajores van dulce de leche. Ik ben met Alfajores opgegroeid, het zijn mijn lievelingskoekjes', laat onze koningin weten in de post.

Het is een recept van haar moeder die Máxima deelt 'zodat je ze ook zelf thuis kunt bakken'. Bijgevoegd is ook een foto van de jarige royal die trots poseert met een dienblad vol koekjes.

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Koningin Máxima viert 49ste verjaardag thuis

Máxima viert dit jaar haar verjaardag gewoon thuis. De maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus staan een feest met veel mensen in de weg. Het koningspaar is de voorbije weken met videoconferenties, videobellen en een aantal zorgvuldig uitgekozen, maar van tevoren niet formeel aangekondigde werkbezoeken overigens wel actief gebleven. Daarnaast is het gebruik van sociale media toegenomen, zoals op Koningsdag duidelijk te zien was.

Miniatuurvoorbeeld
Ook leuk:

Ook de Oranjes behoren tot de echte songfestivalfans

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore