#SomeGoodNews

Coco kreeg na haar laatste chemo een 'social distance welkom thuis-parade'

25 maart 2020 22:27 Aangepast: 26 maart 2020 10:47
Een screenshot uit de Twittervideo Beeld © Twitter April Danz.

We kunnen wel eens wat goed nieuws gebruiken, dacht de Amerikaanse acteur John Krasinski. Daarom plaatste hij een oproep op Twitter. Eén van de antwoorden die hij op die oproep kreeg, bleek aangrijpend mooi te zijn.

Krasinski, onder meer bekend van de film Shrek, plaatste op zijn Twitteraccount de tekst: "Oké iedereen, wat dacht je van #Watgoednieuws! Stuur me de verhalen die ervoor zorgden dat jij je goed voelde deze week of de dingen die je simpelweg lieten lachen!" 

Grote verrassing

April Danz was één van de vrouwen die daarop reageerde. Haar dochter, Coco, had gisteren haar laatste chemotherapie. Onderweg naar huis wachtte hen een grote verrassing: hun vrienden hadden een 'social distancing welcome home parade' georganiseerd. 

Aan weerszijden van de weg waardoor Coco reed, stonden vrienden te juichen met feesthoedjes op hun hoofd, opgeblazen ballonnen aan hun auto's en spandoeken in hun handen. Daarop teksten als 'gefeliciteerd Coco'.

Coco reageerde daarop zichtbaar geëmotioneerd; ze sloeg haar handen voor haar mond en moest even huilen. Maar bovenal bleef ze de hele tijd naar iedereen langs de weg zwaaien. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Niet veel kinderen hebben corona, maar Medina (1) ligt ermee in het ziekenhuis

En ook Krasinski wenste haar een welkom thuis, al was het digitaal. "Well this is one of the greatest things I’ve seen", tweet hij over de post van April Danz. "Welcome home Coco!!"

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore