Kleurrijke graffiti

Fabian (17) vraagt Dieuwertje (16) verkering maar wordt opgepakt, dit is haar antwoord

14 februari 2020 14:21 Aangepast: 14 februari 2020 15:39
Fabian met zijn kersverse vriendin Dieuwertje Beeld © Eigen foto

'Wil je mijn vriendin zijn', spoot Fabian (17) in kleurrijke letters onder het viaduct in Gorinchem. De hokjes 'ja' of 'nee' waren amper gezet of de politie betrapte hem op heterdaad. Een antwoord van het meisje waarvan zijn hart sneller gaat kloppen, moest nog even wachten.

Het meisje, Dieuwertje (16), reageerde teleurgesteld toen ze hoorde dat Fabian bij de politie zat. "Maar toen ze de foto zag, werd ze toch weer een beetje blij", zegt Fabian vandaag tegen RTL Nieuws. De verrassing was eraf, maar dat mocht de pret niet drukken: ze kruiste ja aan. "Ik ben erg blij."

De politie betrapte Don Juan Fabian op heterdaad toen hij zijn romantische boodschap op de muur aanbracht. De politie betrapte Don Juan Fabian op heterdaad toen hij zijn romantische boodschap op de muur aanbracht.

"Ik had haar beloofd om een speciale manier te bedenken om haar verkering te vragen op Valentijnsdag", zei Fabian afgelopen zondag. "Ik was bijna klaar, toen de politie mij betrapte. Toen moest ik mee naar het bureau."

De politie was eerst streng, maar toen de agenten het verhaal hoorden, konden ze er toch wel om lachen. 'Hoewel we prille liefde toejuichen, doen we dat niet als het gaat over bekladden van objecten die niet je eigendom zijn', schreef de politie later op Facebook.

Aanzoek

"Het is jammer dat het niet ging zoals het had moeten gaan. Maar als ik haar ooit ten huwelijk vraag, ga ik het op dezelfde manier doen, inclusief opgepakt worden en viraal gaan", waarschuwt de tiener. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Valentijnsdag is overal: van knuffelberen in Syrië tot rozen in de VS

Of hij dit kunstwerk eerst nog gaat afmaken? "Er moet eigenlijk nog een laagje verf overheen om de glans beter te maken. Maar aangezien ik al naar Bureau Halt moet, lijkt mij dat niet heel verstandig."  

Valentijnsdag

De Gorinchemse casanova vertelt enthousiast wat hij met zijn kersverse vriendin gaat doen vanavond voor Valentijnsdag. "Ik geef haar een cadeautje en we gaan wat te eten bestellen en een film kijken."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

WO II-veteraan (104) krijgt tienduizenden valentijnskaarten van over de hele wereld

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore