Zwaar auto-ongeluk

Voetbalclub RKHVV geschokt, speler (21) in kritieke toestand na ongeluk

25 januari 2020 17:25 Aangepast: 25 januari 2020 18:57
Vijf mannen raakten bij het ongeluk in Arnhem gewond Beeld © Persbureau Heitink

Amateur-voetbalclub RKHVV uit Huissen is ontredderd door de kritieke toestand van voetballer Paco Geutjes. Hij raakte afgelopen nacht zwaar gewond bij een ongeluk in Arnhem. De club last in reactie de wedstrijd van morgen tegen Orion af.

"We leven ontzettend mee met de familie...zijn geschokt...in een situatie als deze wil je zoveel maar kun je zo weinig", schrijft het bestuur van de club op de website. Hun selectiespeler Paco Geutjes (21) zat met vier anderen in een auto die in botsing kwam met een mast van het trolleynetwerk. 

De voetballer uit Lobith moet een voet missen en wordt kunstmatig in coma gehouden, laat zijn familie aan Omroep Gelderland weten.

Drie mannen konden met hulp van omstanders uit de auto komen, maar de twee anderen waren bekneld geraakt. Uiteindelijk moest de brandweer ze bevrijden. 

FC Eindhoven

Een van de andere inzittenden is Youri Roseboom, die onlangs zijn debuut maakte bij voetbalclub FC Eindhoven. "We zijn erg geschrokken van het nieuws vanochtend", schrijft technisch manager Marc Scheepers van de club op de website. "We kunnen melden dat Youri buiten levensgevaar is."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Vijf gewonden bij zwaar auto-ongeluk Arnhem

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore