Door gevecht met Rico Verhoeven

Badr Hari heeft gescheurde enkelband

23 december 2019 16:59 Aangepast: 23 december 2019 17:12

Kickbokser Badr Hari heeft een gescheurde enkelband opgelopen in zijn gevecht zaterdagavond tegen Rico Verhoeven. Dat zegt Hari zelf op Instagram. Kickbokser Hari moest zaterdagavond in de derde ronde opgeven vanwege de blessure die hij opliep toen hij Verhoeven een trap gaf.

Hari bedankt in de Instagrampost het personeel van het Acibadem International Medical Center in Amsterdam.

Ook trainer Mike Passenier, ook wel big Mike genoemd, zei vanmiddag tegen RTL Nieuws dat Hari niet in het ziekenhuis hoefde te blijven. Ook hoeft hij niet geopereerd te worden, maar moet hij vooral rust houden. "Over drie weken is hij er weer klaar voor, dan kan hij weer rustig gaan trainen", aldus zijn trainer.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Geen spijt verstoren persconferentie Verhoeven: 'Rico, fuck you'

'Wees voorbereid'

Hari nam het zaterdagavond in een uitverkocht Gelredome op tegen Verhoeven voor de wereldtitel kickboksen. In de derde ronde raakte Hari geblesseerd bij het uitvoeren van een hoge traptechniek. Badr moest huilend van de pijn de strijd staken. Op dat moment leek Hari de betere te zijn in het duel.

Hari verliet op een brancard geëmotioneerd de arena, maar niet voordat hij uitgebreid was getroost door Verhoeven. Gisteren liet Badr Hari weten na zijn blessure terug te willen komen. "Ik kom terug, wees voorbereid."

Zijn trainer liet gisteren ook al weten dat Hari in ieder geval geen breuk had opgelopen.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Kickbokser Badr Hari verliest weer van Rico Verhoeven na blessure

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore