Nederland

Grote landelijke storing bij T-mobile voorbij

16 december 2019 14:41 Aangepast: 16 december 2019 20:46
Beeld © ANP

Er was vanmiddag sprake van een grote storing bij verschillende telefonie- en internetproviders. Vooral klanten van T-Mobile meldden massaal problemen met het netwerk. 

Klanten meldden dat het onmogelijk is om te bellen, en dat internet niet werkt.  

**update 20.42u** Inmiddels zouden alle klanten weer moeten kunnen bellen, internetten en sms'en. Een kleine groep klanten kan nog problemen ondervinden met het ontvangen van gesprekken en/of sms'jes.  Aangeraden wordt dan ook om eventueel je telefoon uit en weer aan te zetten als je geen service hebt.

Een medewerker van provider BEN liet weten te kampen te hebben met een landelijke storing. Ook die zou moeten zijn opgelost.

40.000 meldingen

Bij de website Allestoringen.nl zijn in totaal ruim 40.000 meldingen binnengekomen in korte tijd. Ook bij Tele2, KPN, en BEN worden storingen gemeld. Bij Vodafone, Online en Ziggo zijn ook klachten, al gaat het daar om minder meldingen.

Een woordvoerder van KPN laat weten dat er niets aan de hand is op hun netwerk. Zij vermoedt dat de storingsmeldingen over KPN het gevolg zijn van KPN-klanten die T-mobile klanten proberen te bellen en dan geen gehoor krijgen.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore