Pistolen

'PSV doet aangifte van bedreiging op Twitter na teleurstellende resultaten'

08 november 2019 18:48 Aangepast: 08 november 2019 19:25
PSV-trainer Mark van Bommel Beeld © EPA

PSV heeft aangifte gedaan van bedreigingen via Twitter. Een anonieme twitteraar dreigt morgen de training te komen verstoren met geweld, schrijft het Eindhovens Dagblad.

Volgens de krant zou de anonieme twitteraar zijn dreigement kracht hebben bijgezet door afbeeldingen van pistolen mee te sturen. En dat waren bepaald niet de eerste dreigementen die hij uitte, sinds de Eindhovenaren enkele weken geleden begonnen aan een teleurstellende reeks resultaten.

Zo zou hij ook trainer Mark van Bommel en keeper Jeroen Zoet al hebben bedreigd.

Twee punten

PSV verloor gisteren in de Europa League de uitwedstrijd tegen het Oostenrijkse LASK afgetekend met 4-1. Het was de vijfde wedstrijd op rij waarin de Eindhovenaren niet wisten te winnen.

Van Bommel: 'Nu moet je een kerel zijn'

Mark van Bommel ging gisteren met zijn ploeg met 4-1 onderuit op bezoek bij LASK. De trainer van PSV lijkt echter niet van plan de handdoek in de ring te gooien.

In de laatste vijf wedstrijden haalde PSV slechts twee punten door gelijk te spelen tegen Sparta (2-2) en thuis tegen LASK (0-0).

Alle perken te buiten

Een woordvoerder van PSV laat aan de krant weten dat het niet raar is dat een club te maken krijgt met kritiek. "Maar bedreigingen in welke vorm dan ook kunnen nooit en te nimmer worden geduld, vinden wij. Dit gaat alle perken te buiten."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Waarom Trump wel dreigementen mag tweeten

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore